REMEDY TONER - ЗАСПОКІЙЛИВИЙ ТОНІК
Тонік-спрей із заспокійливою і загальнозміцнювальною дією, підходить для чутливої шкіри, реактивної і схильної до почервоніння. Легкий і зручний у використанні спрей, який миттєво дарує шкірі відчуття свіжості, зволоженості і комфорту. Просто розпорошіть його на обличчя, шию і зону декольте. Рекомендований також для застосування протягом дня як альтернатива термальній воді.

98% інгредієнтів натурального походження.
РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО СПОСОБУ ЖИТТЯ
При догляді за чутливою шкірою вкрай важливим є правильно добраний догляд і спосіб життя. Тільки комплексний підхід дає стійкі позитивні результати - зняття запалень і зміцнення природного захисту шкіри.
СКАЖІТЬ НІ СКРАБАМ І АГРЕСИВНИМ ОЧИЩУЮЧИМ ЗАСОБАМ. Уникайте засобів, які містять ПАР, спирт або терпкі речовини.
УНИКАЙТЕ АГРЕСИВНОГО ВПЛИВУ ТЕМПЕРАТУР. Це може привести до пошкодження зовнішнього шару шкірного покрову, спровокувати почервоніння і подразнення. Це стосується не тільки погодних умов, але також контрастного душу, відвідування лазні і т. п.
ХАРЧУЙТЕСЬ ПРАВИЛЬНО! Неправильне харчування може стати причиною запалень. Ретельно продумуйте свій раціон, щоб позитивно впливати на стан шкіри:
1. Вживайте продукти, багаті на омега З кислоти, які відновлюють епідермальний бар'єр. Це риба (сьомга, форель, харіус, лососеві), ікра (чорна і червона), боби, насіння льону, паростки пшениці, авокадо і горіхи (волоські та фундук).
2. Продукти, багаті на клітковину, забезпечують високу концентрацію пребіотиків, які підвищують імунітет. Особливо багаті на клітковину ріпчаста цибуля, цибуля порей, овес і яблука.
3. Приймайте біологічно активні харчові добавки (БАДи) з керамідами і гіалуроновою кислотою для підтримки оптимального рівня зволоженості шкіри і зміцнення ії захисниого бар'єру зсередини.
4. Виключіть алкоголь. Його вживання зневоднює шкіру і стимулює локальне розширення судин.
ОЛІГОСАХАРИД АЛЬФА ГЛЮКАН - пребіотик натурального походження, отриманий з природних цукрів. Підтримує дружню шкірі мікрофлору, завдяки чому зміцнюється захисний бар'єр і підвищується його здатність протистояти патогенним мікроорганізмам.